Βόλος: Συνελήφθη ληστής Αλβανός -Είχε απειλήσει περιπτερά με μαχαίρι - iefimerida.gr

Βόλος: Συνελήφθη ληστής Αλβανός -Είχε απειλήσει περιπτερά με μαχαίρι

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 36χρονος Αλβανός συνελήφθη στον Βόλο κατηγορούμενος για δύο ληστείες.

Ειδικότερα ο 36χρονος το πρωί της Κυριακής έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με την απειλή μαχαιριού, ανάγκασε 53χρονο, ιδιοκτήτη περιπτέρου, να του δώσει πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Στη συνέχεια, αφού τα απέσπασε διέφυγε πεζός.

Ωστόσο, ο 53χρονος ειδοποίησε άμεσα τις αρχές και στη συνέχεια προέβησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Επάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Παράλληλα εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο όπου διαπράχθηκε η ληστεία και κατασχέθηκαν, ένα μπουφάν, μία κουκούλα, ένα ζευγάρι γάντια και ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας δεκαέξι εκατοστά.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε εξακριβώθηκε ότι την Παρασκευή το μεσημέρι ο 36χρονος ακινητοποίησε 39χρονη πεζή και με τη χρήση σωματικής βίας της απέσπασε μία χρυσή αλυσίδα την οποία φορούσε.

Να σημειωθεί ότι ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Τέλος, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βόλος ληστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ