«Το ΔΝΤ ίσως να μην δώσει άλλα χρήματα στην Ελλάδα» - iefimerida.gr

«Το ΔΝΤ ίσως να μην δώσει άλλα χρήματα στην Ελλάδα»

Μάρκ Γκραντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως μία Ελλάδα η οποία είναι έτοιμη να πέσει πάνω σε τοίχο παρουσιάζει την χώρα μας ο οικονομικός αναλυτής της Southwest Securities Μαρκ Γκραντ, ο οποίος σε άρθρο του στην Wall Street Journal, υποστηρίζει πως στο μέλλον υπάρχει περίπτωση το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να αρνηθεί να δώσει άλλα χρήματα στην Ελλάδα.

Όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει, «Το Σημείο Μηδέν πλησιάζει ταχέως καθώς ένας αριθμός ευρωπαϊκών κρατών δεν έχουν πλέον τη διάθεση να δώσουν χρήματα στην Ελλάδα που γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα πάρουν πίσω», ενώ υποστηρίζει πως η Ελλάδα θα βρει τοίχο όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για το κούρεμα του χρέους.

Στο άρθρο του, ο Μαρκ Γκαντ υποστηρίζει πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, είναι «πολύ πιθανό να αρνηθεί να δώσει άλλα χρήματα στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ