Η Δούκισσα Νομικού διαλέγει κουφέτα για το γάμο της [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Δούκισσα Νομικού διαλέγει κουφέτα για το γάμο της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το γάμο της Δούκισσας Νομικού, με τη μέλλουσα νύφη να βρίσκεται στην τελική φάση των προετοιμασιών.

Η όμορφη παρουσιάστρια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Θεοδωρίδη στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο, στην εκκλησία στο σπίτι της οικογένειας του γαμπρού, στον Ορνό, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι στην παραλία στον Πάνορμο.

Οι κουμπάροι θα είναι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, το νυφικό της το σχεδιάζει η καλή της φίλη Σίλια Κριθαριώτη, ενώ παραμένουν ακόμη μερικές λεπτομέρειες για να είναι όλα τέλεια για τη μεγάλη μέρα.

Εντωμεταξύ, η Δούκισσα Νομικού μοιράζεται με τους φίλους της στα social media κάποιες φάσεις από τη διαδικασία προετοιμασίας, όπως την επιλογή των κουφέτων.

Σήμερα πόσταρε μια φωτογραφία με κουφέτα γράφοντας: «Η πιο γλυκιά διαδικασία είναι αυτή; Κουφέτα με αμύγδαλο, με σοκολάτα, με γεύσεις φρούτων; Ή μήπως να διαλέξω βότσαλα που είναι πρωτότυπα και ωραία;».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις Μάι 28, 2017, 2:19πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δούκισσα Νομικού γάμος κουφέτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ