«Συμφώνησαν Παναθηναϊκός και Περπέρογλου» - iefimerida.gr

«Συμφώνησαν Παναθηναϊκός και Περπέρογλου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανάσα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό παρουσιάζεται ο Στράτος Περπέρογλου.

O Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, με τον Ισπανό δημοσιογράφο που έκανε το σχετικό tweet να αναφέρει ότι οι «πράσινοι» έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

O Μιγκέλ Λόι Βιδάλ υποστήριξε πως ο 33χρονος φόργουορντ δεν πρόκειται να ανανεώσει την συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα και αναμένεται να αποχωρήσει και είναι κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟ.

Τα ισπανικά Μέσα ωστόσο πάνε την ιστορία ένα βήμα παραπέρα, καθώς αναφέρουν πως το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» δεν είναι μόνο φιλολογικό και πως ο 33χρονος παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «L'Esportiu de Catalunya», ο Περπέρογλου τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό με τις ανακοινώσεις να αναμένονται μετά το τέλος της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περπέρογλου Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ