Ολες οι φορές που η Μελάνια Τραμπ αντέγραψε το στιλ της Κέιτ Μίντλετον [βίντεο] - iefimerida.gr

Ολες οι φορές που η Μελάνια Τραμπ αντέγραψε το στιλ της Κέιτ Μίντλετον [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις στιλιστικές επιλογές της Μελάνια Τραμπ έχει γίνει πολύς λόγος.

Πρώην μοντέλο, γνωρίζει τους κανόνες του... παιχνιδιού, έχει μοναδική δεξιοτεχνία στο να επιλέγει τα ρούχα εκείνα που και την αναδεικνύουν και είναι κατάλληλα για την περίσταση, ακολουθεί τους κανόνες της διπλωματίας φροντίζοντας να επιλέγει σχεδιαστές από τις χώρες που επισκέπτεται. Ολα αυτά, σε συνδυασμό με το επιβλητικό παρουσιαστικό της την κάνουν να καταφέρνει να τραβά τα βλέμματα όλα επάνω της... αφανίζοντας όποια σταθεί στο πλάι της.

Φαίνεται όμως ότι παρά τις γνώσεις περί μόδας που έχει, ως πρώην μοντέλο, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στο ρόλο της Πρώτης Κυρίας «πάτησε» πάνω στα ντυσίματα άλλων Κυριών. Και αν και πολλές πρώην Πρώτες Κυρίες είχαν σαν πρότυπό τους την Τζάκι Κένεντι Ωνάση, κάτι που φάνηκε να κάνει και η Μελάνια Τραμπ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως Πρώτη Κυρία, με το ρούχο που επέλεξε να φορέσει στην ορκωμοσία του συζύγου της, το εντυπωσιακό baby blue φόρεμα με την ασορτί ζακέτα, γάντια και τις γόβες, η πορεία της δείχνει ότι μάλλον άλλη έχει ως πρότυπο: Την Κέιτ Μίντλετον!

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, άλλωστε, έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τον τίτλο της βασίλισσας του στιλ, με τις ιδιαίτερα προσεγμένες και σικάτες εμφανίσεις της. Και αν τα τελευταία χρόνια έπαιζε «μπάλα» χωρίς αντίπαλο, φαίνεται ότι τώρα βρίσκει σκληρό ανταγωνισμό στο πρόσωπο της Μελάνια Τραμπ η οποία μπορεί να την αντιγράφει μεν, το κάνει με μεγάλη δεξιοτεχνία δε!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ Κέιτ Μίντλετον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ