Ο Πολάκης στηρίζει τον Φιλιππάκη και τα βάζει με τη Δικαιοσύνη για το θέμα Στουρνάρα - iefimerida.gr

Ο Πολάκης στηρίζει τον Φιλιππάκη και τα βάζει με τη Δικαιοσύνη για το θέμα Στουρνάρα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία ειρωνική ανάρτηση, ο Παύλος Πολάκης τα έβαλε με τη Δικαιοσύνη, για τα αντανακλαστικά που επέδειξε έπειτα από τα όσα έγραψε ο Γιώργος Φιλιππάκης για τον Γιάννη Στουρνάρα.

«Γεια σου ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τα αντανακλαστικά σου», έγραψε στον λογαριασμό του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, σημειώνοντας μάλιστα, προς υπεράσπιση προφανώς του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, ότι... έγραψε για βόμβα στα πόδια του κ. Στουρνάρα και δεν την έβαλε!

Υπενθυμίζεται ότι στην αναρτησή του ο κ. Φιλιππάκης κατέληγε «Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν θα με ενοχλούσε καθόλου εάν έσκαγε και μία βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα» και έπειτα από την καταγγελία που απέστειλε ο διοικητής της ΤτΕ στον υπουργό Δικαιοσύνης, για πληθώρα σχολίων στα social media, η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν και ποιες αξιόποινες πράξεις έχουν τελεστεί.

«Ο Τζήμερος καλεί σε πραξικόπημα μέσω Facebook, Χρυσαυγίτες και λοιποί καλούν σε ανοικτές βιαιοπραγίες κατά προσφύγων -μεταναστών μέσω Facebook και κινητοποιείσαι επειδή ο Στουρνάρας έκανε μήνυση σε κάποιον που έγραψε πως δε θα στεναχωρηθεί αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του όπως του Παπαδήμου (έγραψε ΔΕΝ έβαλε)», σχολίασε ο κ. Πολάκης σε ανάρτηση που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Κάθε μέρα κάποιο τρόλ εδώ μέσα απειλεί εμένα, στελέχη της κυβέρνησης, τον πρωθυπουργό και στο όνομα της ελευθερίας του λόγου κανείς μας δεν κάνει μήνυση, ούτε αυτεπάγγελτα κινείται η δικαιοσύνη. Ο Κουμουτσάκος και ο Μπογδάνος κατηγορούν ανοιχτά κυβερνητικά στελέχη ότι υποθάλπουν και κατευθύνουν τους τρομοκράτες και για τη δικαιοσύνη και τους εισαγγελείς είναι Σάββατο! Ψάχνω ευαίσθητους υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου και της διαφορετικής άποψης. Πού κρυφτήκατε ζεσουίδες;», έγραψε ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ