Εικόνες σοκ στην Κρήτη -Πατέρας χτυπούσε βάναυσα την 14χρονη κόρη του [βίντεο] - iefimerida.gr

Εικόνες σοκ στην Κρήτη -Πατέρας χτυπούσε βάναυσα την 14χρονη κόρη του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης από την υπόθεση ξυλοδαρμού 14χρονης από τον πατέρα της. Η καταγγελία της μητέρας ήταν αυτή που έστειλε τον 56χρονο στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή του.

Κάμερες μέσα στο σπίτι για να ελέγχει την οικογένειά του είχε τοποθετήσει ένας 56χρονος, τον οποίο συνέλαβε η αστυνομία έπειτα από την καταγγελία της συζύγου του.

Στα πλάνα που πήρε η αστυνομία στα χέρια της και δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Νέα Τηλεόραση Κρήτης», ο 56χρονος φαίνεται να χτυπά με γροθιές και χαστούκια την 14χρονη κόρη του, την οποία στη συνέχεια κράτησε 3 ημέρες μέσα στο σπίτι μέχρι να φύγουν τα σημάδια από το πρόσωπο.

Ο ίδιος παραδέχθηκε τον ξυλοδαρμό ενώ όπως ανέφερε αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στην κατάθεση της συζύγου έγινε γνωστό πως ο πατέρας κακοποιούσε βάναυσα τόσο την ίδια όσο και τα τέσσερα παιδιά του από πολύ μικρή ηλικία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Χανιά Πατέρας ξυλοδαρμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ