Ξεκαρδιστικό βίντεο: 5χρονη αναρωτιέται «Γιατί δεν είναι ο Ομπάμα πρόεδρος» -Θυμωμένη ζητά απάντηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικό βίντεο: 5χρονη αναρωτιέται «Γιατί δεν είναι ο Ομπάμα πρόεδρος» -Θυμωμένη ζητά απάντηση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πού πήγε ο Ομπάμα», αναρωτιέται η 5χρονη Τέιλορ σε ένα απίθανο βίντεο στο οποίο εκφράζει τις απορίες της στην μητέρα της.

«Γιατί έφυγε; Πού πήγε; Γιατί έχουμε αυτόν τον πρόεδρο τώρα και γιατί έφυγε;» ρωτά η μικρή φανερά αγανακτισμένη, καθώς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μπάρακ Ομπάμα δεν είναι πια στον Λευκό Οίκο.

«Γιατί δεν έγινε πρόεδρος η Χίλαρι και γιατί έχασε;», λέει μεταξύ άλλων.

Η μητέρας της, της εξηγεί πως ο Ντόναλντ Τραμπ ζει στον Λευκό Οίκο, με την Τέιλορ να απαντά: «Μα γιατί πρέπει να ζει εκεί;».

Οσον αφορά για το ποιον θέλει η Τέιλορ για πρόεδρο η απάντηση είναι προφανής: Θέλει τον Μπάρακ Ομπάμα και την Χίλαρι Κλίντον!

Τα βίντεο αναρτήθηκαν στο Instagram, με τη μητέρα της 5χρονης να γράφει σε μία λεζάντα: «Με ρώτησε αν μπορεί να δει μαζί μου τις ειδήσεις, για να μάθει όλα όσα ξέρω».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tabgeezy (@tabgeezy) στις Μάι 25, 2017, 6:53πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tabgeezy (@tabgeezy) στις Μάι 25, 2017, 8:22πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tabgeezy (@tabgeezy) στις Μάι 25, 2017, 8:25πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα 5χρονη Βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ