Παππάς: Ζητάμε καθαρή λύση για το χρέος -Οι αντιευρωπαϊκές φωνές μπαίνουν στην απομόνωση - iefimerida.gr

Παππάς: Ζητάμε καθαρή λύση για το χρέος -Οι αντιευρωπαϊκές φωνές μπαίνουν στην απομόνωση

Φωτογραφία: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση στις «αντιευρωπαϊκές φωνές» που δε στηρίζουν την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Παππάς δήλωσε ότι είναι βέβαιος ότι θα επικρατήσει ο ρεαλισμός και η ωριμότητα στο επόμενο Eurogroup, καθώς είναι πολλαπλάσιες οι φωνές στην Ευρώπη που θέλουν μια καθαρή λύση.

Κάλεσε δε τις πολιτικές δυνάμεις να πάρουν ξεκάθαρη θέση στο θέμα του χρέους και να στηρίξουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης.

«Αυτό το θεωρώ αυτονόητο» είπε, προσθέτοντας ότι έχουν υποχρέωση να πάρουν ξεκάθαρη θέση στο θέμα του χρέους και να αναλάβουν πρωτοβουλίες να επηρεάσουν τις ευρωπαϊκές πολιτικές τους οικογένειες.

Χαρακτήρισε μάλιστα θετική την πρωτοβουλία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά να στείλει επιστολή για το χρέος στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές.

«Έχουν υποχρέωση να το κάνουν αυτό» είπε ο Παππάς κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι παραμένει εγκλωβισμένος στη λογική της αριστερής παρένθεσης του Αντώνη Σαμαρά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παππάς χρέος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ