Η Χίλαρι ξέσπασε κατά Τραμπ -Θυμήθηκε μέχρι και τον λιγοστό κόσμο στην ορκωμοσία του [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Χίλαρι ξέσπασε κατά Τραμπ -Θυμήθηκε μέχρι και τον λιγοστό κόσμο στην ορκωμοσία του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξέσπασε η Χίλαρι Κλίντον κατά του Τραμπ. Τον κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς για θεωρίες συνωμοσίας, διχασμό, φράχτες για τους μετανάστες ακόμα και για το μέγεθος του πλήθους στην ορκωμοσία του αμερικανού προέδρου.

Η Χίλαρι Κλίντον, μιλώντας στην τελετή αποφοίτησης στο πανεπιστήμιο Wellesley είπε χαρακτηριστικά «Αποφοιτάτε σε μια εποχή που υπάρχει πλήρης επίθεση στην αλήθεια και τη λογική».

Πρόσθεσε δε ότι «Οι άνθρωποι αρνούνται τα πάντα. Αρνούνται την επιστήμη, κατασκευάζουν απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας, φράχτες και... δημιουργούν ιστορίες τρομοκρατίας για μετανάστες χωρίς έγγραφα, μουσουλμανικές μειονότητες, τους φτωχούς, φέρνοντας τον έναν απέναντι στον συνάνθρωπό του και δημιουργώντας διχασμό. Σε μία εποχή που χρειαζόμαστε απελπισμένα την ενότητα» είπε μεταξύ άλλων.

Με σαφή αποδέκτη τον Ντόναλντ Τραμπ, η πρώην συνυποψήφιά του για την Προεδρία, ανέφερε ακόμη ότι έχουμε φτάσει σε μία εποχή όπου αρνούμαστε αυτό που βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια, όπως για παράδειγμα «το μέγεθος του πλήθους» αναφερόμενη στην ορκωμοσία Τραμπ.

Αυτός ο συσχετισμός ήταν που προκάλεσε και το γέλιο του κοινού της.

.@HillaryClinton at @Wellesley: "You are graduating at a time when there is a full-fledged assault on truth and reason." pic.twitter.com/ZXlzdHoxAo

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλαρι Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ