Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Ρόνι Γουντ [βίντεο] - iefimerida.gr

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Ρόνι Γουντ [βίντεο]

Φωτογραφία: Amy Harris/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος κιθαρίστας των Rolling Stones, Ρόνι Γουντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ατζέντη του, ο Γουντ την Τετάρτη, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να διορθωθεί μικρή βλάβη στον πνεύμονα.

Ο Γουντ 69 ετών, δε θα χρειαστεί επιπλέον θεραπεία ενώ η επέμβαση δεν πρόκειται να επηρεάσει την πανευρωπαϊκή περιοδεία των Rolling Stones.

«Είμαι ευγνώμων για τις σύγχρονες προληπτικές εξετάσεις, που εντόπισαν έγκαιρα την μικρή αυτή κάκωση τόσο νωρίς και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς που με φρόντισαν» είπε ο Γουντ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κάκωση εντοπίστηκε σε μία εξέταση ρουτίνας και αντμετωπίστηκε λαπαροσκοπικά. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η κάκωση ήταν καλοήθης ή κακοήθης.

Οι Rolling Stones θα ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους «No Filter» από το Αμβούργο στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Rolling Stones Ρόνι Γουντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ