Survivor: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής -Η μεγάλη ένταση και η πτώση του Σπαλιάρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής -Η μεγάλη ένταση και η πτώση του Σπαλιάρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τα περί του αντιθέτου... διαρρεόμενα στα social media, το κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor έχει και πάλι αγώνα επάθλου ανάμεσα σε Διασήμους και Μαχητές.

Έτσι, την ώρα που οι φήμες έκαναν λόγο για ατομικά αγωνίσματα από το προσεχές επεισόδιο, βλέπουμε τους Διασήμους και τους Μαχητές να ανταγωνίζονται εκ νέου σε ένα δύσκολο αγώνισμα.

Επίσης, όπως φαίνεται τουλάχιστον, οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, με κάποιους να κάνουν λόγο, ουσιαστικά, για «πόλεμο», ενώ απορία προκαλεί η δήλωση του Γιώργου Χρανιώτη «έχει σπάσει κάτι στη μεταξύ μας σχέση»: Εννοούσε κάποιον αντίπαλο από τους Μαχητές, άραγε, ή κάποιον από τη δική του ομάδα;..

Όσο για το αγώνισμα, φαίνεται να είναι από τα πιο δύσκολα μέχρι τώρα, απαιτώντας επιδεξιότητα και ταχύτητα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ