Οι Βρετανοί στέλνουν βόμβες «Με αγάπη από το Μάντσεστερ» στους τζιχαντιστές - iefimerida.gr

Οι Βρετανοί στέλνουν βόμβες «Με αγάπη από το Μάντσεστερ» στους τζιχαντιστές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η οποία απεικονίζει μια βόμβα της RAF που πάνω της είναι γραμμένο με μαρκαδόρο το εξής μήνυμα: «Με αγάπη από το Μάντσεστερ».

Σύμφωνα με την Telegraph, το Υπουργείο Αμύνης επιβεβαίωσε πως η εικόνα είναι αυθεντική αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποιος έγραψε αυτά τα λόγια πάνω στην βόμβα.

Οι Βρετανοί στέλνουν βόμβες «Με αγάπη από το Μάντσεστερ» στους τζιχαντιστές | iefimerida.gr 0

Η βόμβα είναι τύπου Paveway IV και έχει φορτωθεί σε μαχητικό της RAF στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου, το οποίο ετοιμάζεται να απογειωθεί για αποστολή.

Άνθρωπος της RAF ανέφερε πως «τέτοιου είδους επιγραφές έχουν ιστορία στη RAF, οπότε το άτομο που εμπλέκεται δεν θα απολογηθεί».

Η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την βομβιστική επίθεση που εξαπέλυσε ο Σαλμάν Αμπεντί, σκοτώνοντας 22 ανθρώπους σε συναυλία που διεξήχθη στο Manchester Arena.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ