Αυτές οι μαξιλαροθήκες που όλοι έχουμε (κρυμμένες στη ντουλάπα) καταπολεμούν τις ρυτίδες -Τι λένε οι ειδικοί - iefimerida.gr

Αυτές οι μαξιλαροθήκες που όλοι έχουμε (κρυμμένες στη ντουλάπα) καταπολεμούν τις ρυτίδες -Τι λένε οι ειδικοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στην εφηβεία να έχουμε το αψεγάδιαστο δέρμα που μας έχει χαρίσει η φύση, αλλά στα σαράντα και τα πενήντα κάθε γυναίκα έχει το δέρμα που της αξίζει!

Και για αυτό έχει φροντίσει η κοσμετολογία με τα εκατοντάδες προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης που γίνονται σύμμαχοι ενάντια στη γήρανση και τα σημάδια του χρόνου, ανάμεσα στα οποία εντοπίζονται και οι ρυτίδες.

Δεν καθορίζονται αποκλειστικά από τα γονίδια, αντιθέτως επηρεάζονται από παράγοντες όπως η διατροφή, οι ακτίνες του ήλιου, αλλά και ο ύπνος.

Αυτή τη φορά επικεντρωνόμαστε στον τελευταίο αυτόν παράγοντα, με αφορμή τη συνήθεια που έχουν ορισμένες γυναίκες μέσης ηλικίας, να κοιμούνται σε μαξιλαροθήκες που «αποτρέπουν τις επιπτώσεις της γήρανσης».

Διαβάστε ποιες είναι αυτές οι μαξιλαροθήκες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ