Υποβιβάστηκε οριστικά στη Football League o Ηρακλής - iefimerida.gr

Υποβιβάστηκε οριστικά στη Football League o Ηρακλής

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα κάτι που σημαίνει πως και επίσημα πλέον υποβιβάζεται από την Super League.

Οριστικός είναι πλέον ο υποβιβασμός για τον Ηρακλή, ο οποίος δεν εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα και σύμφωνα με τους κανονισμούς της Super League πέφτει κατηγορία.

Ακόμη κι αν δικαιωθεί ο Γηραιός στο Διαιτητικό για την αφαίρεση των τριών βαθμών σχετικά με την υπόθεση του Πορτουλίδη, τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Όπως έγινε γνωστό άλλωστε η ΠΑΕ παραιτήθηκε από το δικόγραφο της έφεσης που επρόκειτο αρχικά να ασκήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Κατόπιν της από 25/5/2017 έγγραφης δήλωσης παραίτησης από το δικόγραφο της εφέσεως της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (εκκαλούσας), η σημερινή υπόθεση δεν συζητήθηκε. Κατά συνέπεια, ισχύει η πρωτόδικη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηρακλής υποβιβασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ