Γιατί ενώ εκτελείτε τις οδηγίες κατά γράμμα, δεν σας πετυχαίνει η υφή του κέικ; Είμαστε εδώ για να βάλουμε τέλος σε αυτή την αδικία.
Περνάτε ώρες πάνω από το μπολ, πιάνετε το χέρι σας με το μίξερ, λερώνεστε, δοκιμάζετε τη ζύμη, σας φαίνεται καλή (για μια στιγμή σκέφτεστε να τη φάτε ωμή, αλλά ευτυχώς μετά από λίγο συνέρχεστε), το βάζετε στο φούρνο. Κάνετε υπομονή μία ώρα, ανυπομονείτε καθώς η μυρωδιά σάς σπάει τη μύτη, το βγάζετε και ετοιμάζεστε να κόψετε το πρώτο κομμάτι και να δρέψετε τους κόπους σας και -damn- δεν έχει ψηθεί καλά (#StoryOfMyLife).
Αντί να έχει αποκτήσει την αφράτη και μαλακή υφή που σας υπόσχεται η θελκτική φωτογραφία του άρθρου από το οποίο πήρατε τη συνταγή, αυτό βγαίνει «λασπωμένο».
Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε για αφράτο βουτυρένιο κέικ, χωρίς να λασπώνει, στο BOVARY.gr