Βραζιλία: Μαζική απόδραση κρατουμένων από φυλακή -Eσκαψαν υπόγεια σήραγγα [βίντεο] - iefimerida.gr

Βραζιλία: Μαζική απόδραση κρατουμένων από φυλακή -Eσκαψαν υπόγεια σήραγγα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν εκατό κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν από φυλακή στην πολιτεία Rio Grande do Norte σκάβοντας μια σήραγγα κάτω απ’ το εξωτερικό τείχος σε μια από τις μεγαλύτερες αποδράσεις στην ιστορία της Βραζιλίας.

Οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, αλλά ελάχιστους δραπέτες κατάφεραν να συλλάβουν.

Οι κρατούμενοι των φυλακών Parnamirim σκηνοθέτησαν έναν καυγά μέσα στη φυλακή για να αποσπάσουν την προσοχή των φρουρών, την ώρα που άλλοι συγκρατούμενοί τους χρησιμοποιούσαν το μήκους 30 μέτρων τούνελ για να αποδράσουν. Οι δραπέτες έβγαλαν τις στολές των κρατουμένων -μπλε σορτς και άσπρα μπλουζάκια- κοντά στην έξοδο του τούνελ και άλλαξαν ρούχα.

Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν καταφέρει να πιάσουν μόλις εννέα δραπέτες, ενώ οι αρχές συντάσσουν πλήρη κατάλογο με τους 82 που διαφεύγουν.

Είναι η δεύτερη μεγάλη απόδραση φέτος από την ίδια φυλακή, και η μεγαλύτερη στην ιστορία της πολιτείας. Τον περασμένο Ιανουάριο 14 κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν και πάλι μέσω υπόγειου τούνελ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ