Οι διάσημες που δεν ήξερες ότι φοράνε περούκα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι διάσημες που δεν ήξερες ότι φοράνε περούκα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν είσαι διάσημη στο Χόλιγουντ, το θέμα δεν είναι να είσαι απλώς στη μόδα, αλλά ένα βήμα μπροστά από αυτή.

Σύμμαχός τους σε αυτό, εκτός από το επιτελείο μακιγιέζ και στυλιστών, είναι και οι περούκες. Ένα αντικείμενο που, στο παρελθόν, είχε ξεκάθαρα πρακτικό ρόλο, έχει πλέον μετατραπεί σε ένα avant-garde αξεσουάρ τόσο για να κάνουν τις εμφανίσεις τους (εντός ή εκτός κόκκινου χαλιού) ακόμα πιο εντυπωσιακές, όσο και για να αλλάζουν συχνά το hairstyle τους, χωρίς να επηρεάζεται το μήκος ή το χρώμα των φυσικών τους μαλλιών. Τίμιο.

Αν λίγο παρακολουθείτε τι συμβαίνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στο μικρό κρατίδιο που λέγεται Χόλιγουντ, θα έχετε διαπιστώσει ότι καμία εμφάνιση δεν είναι τυχαία. Όλες υπαγορεύονται από το νόμο του «become talk of the town». Γι’ αυτό άλλωστε, οι διάσημες καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια να ξεχωρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση, ειδικά όταν αυτή γίνεται πάνω στο κόκκινο χαλί. Ιδού λοιπόν οι διάσημες που διευρύνουν τα όρια του στιλ τους με αυτό το αξεσουάρ.

Δείτε ποιες σταρ φοράνε περούκα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ περούκες σταρ γυναίκες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ