Μεξικανή κέρδισε υπερμαραθώνιο 50 χιλιομέτρων με λαστιχένια σανδάλια -Tι πίνει η φυλή της και θεωρείται γρήγορη [εικόνες] - iefimerida.gr

Μεξικανή κέρδισε υπερμαραθώνιο 50 χιλιομέτρων με λαστιχένια σανδάλια -Tι πίνει η φυλή της και θεωρείται γρήγορη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι διοργανωτές αγώνα δρόμου, όταν αντίκρισαν μια 22χρονη Μεξικάνικη με λαστιχένια σανδάλια, να κόβει πρώτη την κορδέλα του τερματισμού.

Η Μαρία Λόρενα Ραμίρεζ κέρδισε όλες της τις υπόλοιπες γυναίκες σε έναν υπερμαραθώνιο 50 χιλιομέτρων, παρόλο που φορούσε σανδάλια και δεν είχε καμία προηγούμενη εμπειρία.
Κερδίζοντας 500 δρομείς από 12 χώρες στην γυναικεία κατηγορία του αγώνα Ultra Trail Cerro Rojo στην Πουέμπλα, η Ραμίρεζ ενάντια σε κάθε πρόβλεψη, κατέκτησε την πρώτη θέση και μαζί ένα βραβείο 6.000 πέσος (περίπου 280 ευρώ).

Η νεαρή Μεξικανή παραμένει σε φόρμα λόγω της καθημερινής της δουλειάς, η οποία είναι να περπατάει περίπου 10-15 χιλιόμετρα κάθε μέρα με τις κατσίκες και τις αγελάδες της, ώστε να βοσκήσουν, σύμφωνα με το BBC.

Διαβάστε τι πίνει η φυλή της και θεωρείται από τις πιο γρήγορες του κόσμου στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ