Διαψεύδει τον ανασχηματισμό ο Παντελής Καψής - iefimerida.gr

Διαψεύδει τον ανασχηματισμό ο Παντελής Καψής

Διαψεύδει τον ανασχηματισμό για... σήμερα ο Καψής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διάψευση των σεναρίων για ανασχηματισμό προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο για το μέλλον.

«Αυτή τη στιγμή, πάνω στο τραπέζι δεν υπάρχει ανασχηματισμός, η απόλυτη προτεραιότητα είναι η συμφωνία για το PSI», διευκρίνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον «Σκάι», αφού ρωτήθηκε για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τη δήλωσή του «δεν έχω διαβάσει το μνημόνιο», ο Μανώλης Καψής,αφού επανέλαβε ότι δεν σχολιάζει δηλώσεις πολιτικών, πρόσθεσε: «Ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε μία πολύ ηχηρή δήλωση και είμαι βέβαιος ότι το έκανε εν επιγνώσει των συνεπειών που έχει. Αναλαμβάνει απολύτως την ευθύνη των δηλώσεών του».

«Δε νομίζω ότι αποστασιοποιείται (σ.σ.: από το μνημόνιο) ο κ. Χρυσοχοΐδης. Και σήμερα που τον άκουγα έλεγε πόσο στηρίζει το έργο αυτής της κυβέρνησης», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ