Μάντσεστερ: Πώς ένα κινητό έσωσε τη ζωή μίας γυναίκας από την έκρηξη [εικόνα] - iefimerida.gr

Μάντσεστερ: Πώς ένα κινητό έσωσε τη ζωή μίας γυναίκας από την έκρηξη [εικόνα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  Guardian
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τύχη με το μέρος της φαίνεται ότι είχε μια γυναίκα που χτυπήθηκε από την έκρηξη στο Μάντσετσερ Αρένα.

Ο λόγος για την 45χρονη Λίζα Μπρίτζετ, η οποία όπως δήλωσε ο σύζυγός της μιλούσε στο κινητό της, ένα iPhone, όταν έγινε η έκρηξη. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο καμικάζι είχε στο σακίδιο του εκτός από τη βόμβα, καρφιά και μπουλόνια ώστε να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά.

Όσον αφορά στην 45χρονη, σύμφωνα με τα όσα είπε ο σύζυγός της, ένα σιδερένιο παξιμάδι αμέσως μετά την έκρηξη κατευθύνθηκε προς το κεφάλι της, την πορεία του όμως ανέκοψε το iPhone καθώς εκείνη τη στιγμή η γυναίκα συνομιλούσε στο κινητό της.

Μάντσεστερ: Πώς ένα κινητό έσωσε τη ζωή μίας γυναίκας από την έκρηξη [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: Guardian, Universal News And Sport (Europe)

Από την έκρηξη η 45χρονη έχασε έχασε ένα δάχτυλο όταν το παξιμάδι χτύπησε στο κινητό, το οποίο και κατέστρεψε. «Είναι πολύ τυχερή που είναι ζωντανή», είπε ο σύζυγός της εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το κινητό επιβράδυνε το παξιμάδι και ανέτρεψε την πορεία του.

Η γυναίκα παρακολούθησε τη συναυλία με την κόρη της και μία φίλη της κόρης της, υπέστη πολλαπλά τραύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός σπασμένου αστραγάλου και μιας μεγάλης πληγής στον μηρό της. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση την Τρίτη και πρόκειται να υποβληθεί σε μία ακόμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ