​Το διαδίκτυο λάτρεψε τη μουσική του Στέλιου, αλλά τον έκοψαν από talent show γιατί λέει... δεν είναι άνθρωπος! - iefimerida.gr

​Το διαδίκτυο λάτρεψε τη μουσική του Στέλιου, αλλά τον έκοψαν από talent show γιατί λέει... δεν είναι άνθρωπος!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα περισσότερα από 750.000 views που είχε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ήταν η ένδειξη πως αυτός ο νέος καλλιτέχνης είναι το επόμενο αστέρι του ελληνικού πενταγράμμου που θα κάνει θραύση σε όλες τις ηλικίες.

Μάλιστα οι θαυμαστές του Στέλιου τον προέτρεπαν να πάρει μέρος σε μουσικό talent show, αφού θεωρούσαν ότι είναι το επόμενο Greek big thing και όχι απλά ένα viral βιντεάκι λίγων ημερών.

Ο Στέλιος, ενθουσιασμένος από την αποδοχή και την αγάπη που του έδειχνε το ελληνικό κοινό πήρε την απόφαση και δήλωσε συμμετοχή στις audition. Ωστόσο εκεί συνέβη το αδιανόητο.
Τον έκοψαν πριν καν προλάβει να τραγουδήσει, γιατί όπως του είπαν... δεν είναι άνθρωπος! Ο Στέλιος που γράφει, συνθέτει, ενορχηστρώνει, διασκευάζει, τραγουδάει όλα τα είδη μουσικής, ένας... «άνθρωπος-ορχήστρα», κόπηκε από audition τραγουδιού, επειδή δεν είναι άνθρωπος.
Και ποιος πραγματικά ξέρει μέχρι που θα έφτανε αυτό το παιδί με τέτοια φωνάρα και τέτοια σκηνική παρουσία άμα περνούσε...
Μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ότι δεν θα κέρδιζε τον διαγωνισμό;

Το απίστευτο με την ιστορία αυτή είναι ότι οι χιλιάδες θαυμαστές του Στέλιου μπορεί να μην μάθαιναν ποτέ τι του συνέβη στις audition, εάν ο ίδιος δεν αποφάσιζε να δηλώσει με τον δικό του πανέξυπνο τρόπο το κόψιμό του από τις audition. Μάζεψε όλες του τις οικονομίες, αγόρασε με δικά του προσωπικά έξοδα διαφημιστικό χρόνο στην τηλεόραση και βγήκε στο αέρα να πει την ιστορία του σε όλη την Ελλάδα.

Ο Στέλιος μπορεί να μην κατάφερε να να μπει τελικά σε διαγωνισμό τραγουδιού, κατάφερε όμως να εισβάλει με μοναδικό τρόπο στη ζωή μας,
να μας κάνει να τον αγαπήσουμε και να καθιερωθεί στα μουσικά μας ακούσματα. Η αλήθεια είναι πως το προσπάθησε πολύ, αφού έτρεξε μόνος του για όλα.
Και γι' αυτό, εμείς του χαρίζουμε το δυνατότερό μας χειροκρότημα.

Δείτε τα βίντεο του Στέλιου εδώ: http://bit.ly/STELIOS_Official

ή βρείτε τον στο Facebook εδώ: www.facebook.com/steliosfanpage/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέλιος Μουσική youtube talent show
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ