Κώστας Μπακογιάννης για την επίθεση κατά Παπαδήμου: «Είστε δειλοί και λίγοι» - iefimerida.gr

Κώστας Μπακογιάννης για την επίθεση κατά Παπαδήμου: «Είστε δειλοί και λίγοι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης, εκφράζει την οργή του για την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χτυπάτε εκεί που είναι εύκολο, εκεί που η προστασία είναι ελάχιστη. Δεν σας νοιάζουν οικογένειες, άνθρωποι ή ακόμα ακόμα και η ουσία της υποτιθέμενης ευθύνης. Ένα πυροτέχνημα με αίμα. Όποιο βολεύει και είναι εύκολο. Είστε δειλοί και λίγοι. Είμαστε πολλοί κι έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας. Στην τρύπα απ´όπου βγήκατε θα ξανασυρθείτε, γιατί δεν αντέχετε το φως. Η βία δεν θα κερδίσει. Η επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, απ´όπου κι αν προέρχεται, είναι μία προσπάθεια εκφοβισμού της Δημοκρατίας. Δεν θα πετύχετε. Η καρδιά μας είναι δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό και το μήνυμα μας ξεκάθαρο: είμαστε εδώ και δεν φοβόμαστε!».

Κώστας Μπακογιάννης για την επίθεση κατά Παπαδήμου:  «Είστε δειλοί και λίγοι» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ