Ο Γιούνκερ μιλούσε για την συνάντηση με τον Τραμπ χωρίς να καταλάβει ότι τον κατέγραφαν κάμερες [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Γιούνκερ μιλούσε για την συνάντηση με τον Τραμπ χωρίς να καταλάβει ότι τον κατέγραφαν κάμερες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Κομισιόν μας έχει συνηθίσει με τα απρόοπτα στιγμιότυπα που προσφέρει και μάλιστα on camera.

Μια από αυτές συνέβη νωρίτερα στις Βρυξέλλες όπου παραλίγο να είχαμε ενημέρωση από... πρώτο χέρι για την συνάντηση που είχε με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Γιούνκερ ενημέρωνε στο πόδι τον επικεφαλής του γραφείου του Μάρτιν Σελμάιρ για την συζήτηση που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο η σύντομη κουβέντα καταγράφονταν από δημοσιογράφους με κινητά τηλέφωνα. Ο Γιούνκερ με την πλάτη γυρισμένη δεν το αντελήφθη, το κατάλαβε όμως αμέσως ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς. Εσπευσε να τον ενημερώσει πάραυτα ότι υπάρχουν... ωτακουστές και τον συμβούλευσε να φύγει. Ο Γιούνκερ γύρισε ξαφνιασμένος είδε τις κάμερες και απομακρύνθηκε. Δείτε το βίντεο.

Love this! Juncker debriefs Martin Selmayr on the Trump chat, his spokesman spots that he's on camera, tells him to get out of there. pic.twitter.com/iGv17KyOj1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζαν Κλοντ Γιούνκερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ