Μοντέλο αποκαλύπτει στο Instagram τη μεγάλη αλήθεια για τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της [εικόνες] - iefimerida.gr

Μοντέλο αποκαλύπτει στο Instagram τη μεγάλη αλήθεια για τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη λένε Iskra Lawrence και είναι ένα από τα μοντέλα που τόσο με τις συνεργασίες στο χώρο του μόντελινγκ, όσο και με τη δράση της στα social media έχει καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τα κλασικά πρότυπα ομορφιάς και «ιδανικού» σωματότυπου.

Καθημερινά περνούν από τις οθόνες μας χιλιάδες εικόνες γυναικών με αψεγάδιαστα σώματα και τις λεγόμενες «ιδανικές αναλογίες». Αυτό που οι περισσότερες ξεχνάμε όταν τα κοιτάζουμε και σκεφτόμαστε πόσο υπέροχες είναι, είναι οι ώρες που έχουν δαπανηθεί από photoshop experts για να τις φτιάξουν και τελικά πλασάρουν ως τέλειες, αφαιρώντας σημάδια, «κόβοντας» σημεία που περισσεύει λίγο παραπάνω λίπος, ψηλώνοντας πόδια, μικραίνοντας περιφέρειες, δημιουργώντας το περιβόητο «thigh gap» (το κενό ανάμεσα στους μηρούς). Κοινώς, πλάθοντας κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Μπορεί να μοιάζω διαφορετική γιατί όντως ήμουν μερικά νούμερα κάτω, αλλά η βασική διαφορά είναι το ακραίο photoshop που μου έχουν κάνει», γράφει κάτω από το πόστ της.

Δείτε τις φωτογραφίες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ισκρα Λορενς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ