Χειροπέδες σε 16χρονο ληστή στο Μενίδι - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε 16χρονο ληστή στο Μενίδι

σύλληψη συμμορίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 16χρονος και οι φίλοι του είχαν ρημάξει τα σπίτια στις Αχαρνές. Η δράση τους όμως σταμάτησε σήμερα, αφού οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο νεαρός δράστης συνελήφθη στις Αχαρνές, για συμμετοχή σε ομάδα άλλων ανήλικων, με τους οποίους διέπρατταν διαρρήξεις σε σπίτια.

Η σύλληψή του έγινε χθες το πρωί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, αμέσως μετά από εισβολή της συμμορίας σε σπίτι της περιοχής και αφού οι δράστες είχαν αφαιρέσει χρυσαφικά και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Οι άλλοι δύο ανήλικοι πρόλαβαν και διέφυγαν και παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών, δεν στάθηκε δυνατόν να εντοπιστούν.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο 16χρονος και οι άλλοι δύο ανήλικοι είχαν διαπράξει τους τελευταίους δύο μήνες 4 κλοπές σε σπίτια στις Αχαρνών, από τα οποία άρπαξαν κοσμήματα, χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ