Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο επόμενο Champions League - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο επόμενο Champions League

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διαδικασία των πλέι-οφ βαδίζει προς τη λήξη της ενώ το ίδιο ισχύει και με τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός και πιθανότατα ο ΠΑΟΚ έχουν ήδη μια εικόνα για τις ομάδες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν προκειμένου να μπουν στους ομίλους του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ κρατά σφιχτά την 1η θέση των πλέι-οφ και θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω για να την χάσει. Είτε οι Θεσσαλονικείς είτε όποια άλλη ομάδα πάρει το 2ο εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα ξεκινήσει από τον 3ο προκριματικό γύρο και θα βρίσκεται στο γκρουπ των αδύναμων.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός, θα ξεκινήσει μεν από τον 3ο προκριματικό γύρο στο δρόμο των πρωταθλητών, θα είναι δε στο γκρουπ των ισχυρών.

Αυτό σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον 3ο προκριματικό γύρο μια εκ των Παρτιζάν, Αστάνα, Χαποέλ Μπερ Σεβά, Σλάβια Πράγας ή Μάλμε.

Αν προκριθούν στα πλέι-οφ τότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια εκ των Λέγκια Βαρσοβίας, ΑΠΟΕλ, Μπάτε Μπορίσοφ, Μάριμπορ ή Κάραμπαχ.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος για την ώρα κατέχει το 2ο εισιτήριο για το Champions League, θα βρεθεί στον 3ο προκριματικό γύρο των μη πρωταθλητών στους ανίσχυρους. Αυτό σημαίνει πως θα κληρωθεί με μια εκ των Αγιαξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπριζ, Ντιναμό Κιέβου ή Πλζεν.

Αν προκριθεί, τότε στα πλέι-οφ τον περιμένουν πραγματικά μεγαθήρια αφού θα παραμείνει στους ανίσχυρους και απέναντί του θα βρεθεί μια εκ των Λίβερπουλ, Σεβίλλη, Νάπολι, Άγιαξ ή Ντιναμό Κιέβου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ