Σούπερ παίκτη για την άμυνα χτυπάει ο Ολυμπιακός – Πρόταση στον Γκονσάλο Ροντρίγκες - iefimerida.gr

Σούπερ παίκτη για την άμυνα χτυπάει ο Ολυμπιακός – Πρόταση στον Γκονσάλο Ροντρίγκες

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που στον Ολυμπιακού εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, συνεχίζεται και η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, σε θέσεις που δεδομένα υπάρχουν κενά.

Ο Γκονσάλο Ροντρίγκες είναι ο παίκτης που φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός για το κέντρο της άμυνας. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός, μένει ελεύθερος από την Φιορεντίνα στην οποία ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και έχει δεχθεί κρούση από τους ερυθρόλευκους, κάτι που παραδέχθηκε και ο μάνατζέρ του.

Ο αρχηγός των βιόλα, μετρά περισσότερες από 300 συμμετοχές σε Ισπανία και Ιταλία αφού πριν πάρει μεταγραφή για την Φιορεντίνα, βρισκόταν για 8 χρόνια στο Μαδριγάλ όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Ο παίκτης αποτελεί προσωπική εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τους ερυθρόλευκους να αναζητούν έναν παίκτη, ο οποίος θα δώσει ειδικό βάρος στο κέντρο άμυνας της ομάδας. Άλλωστε από την εποχή του Μέλμπεργκ, ο Ολυμπιακός ταλαιπωρήθηκε αρκετά σε αυτή τη θέση και ο Γκονσάλο Ροντρίγκες φαίνεται να αποτελεί την ιδανική λύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ