Nutritarian Διατροφή: Τα 6 βήματα για να χάσεις έως και 10 κιλά σε 1,5 μήνα χωρίς δίαιτα - iefimerida.gr

Nutritarian Διατροφή: Τα 6 βήματα για να χάσεις έως και 10 κιλά σε 1,5 μήνα χωρίς δίαιτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Nutritarian Διατροφή του Dr. Furhman, είναι ένα εύκολο διατροφικό πρόγραμμα, που στόχο έχει την προστασία του οργανισμού από διάφορες ασθένειες, επενδύοντας στη μεγιστοποίηση του ποσοστού των μικροθρεπτικών συστατικών ανά θερμίδα, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει και στην απώλεια των περιττών κιλών, αλλά και στην αντιγήρανση.

Γι΄αυτό τον λόγο περιλαμβάνει τρόφιμα που έχουν θεραπευτικές ιδιότητες, είναι πλούσια σε συστατικά που προφυλάσσουν και θωρακίζουν τον οργανισμό, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα μικροθρεπτικών συστατικών.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι κάνουν μια ισορροπημένη διατροφή, αν απλώς αποφεύγουν τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, ή μειώσουν την κατανάλωση ζωικών προϊόντων.

Τα τρόφιμα όμως που έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά μικροθρεπτικών συστατικών ανά θερμίδα είναι τα πράσινα και πολύχρωμα λαχανικά και τα φρέσκα φρούτα.

Παρακάτω είναι οι 6 βασικές αρχές για τη Nutritarian Διατροφή.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ