Παραιτείται ο διευθυντής του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς -Διαφωνεί για τον τρόπο που κλείνει η αξιολόγηση - iefimerida.gr

Παραιτείται ο διευθυντής του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς -Διαφωνεί για τον τρόπο που κλείνει η αξιολόγηση

Φωτογραφία: Facebook/ Χάρης Γολέμης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διπλή παραίτηση φαίνεται να έχει τόσο από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη θέση του διευθυντή του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς ο Χάρης Γολέμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Αυγής» ο κ. Γολέμης προσανατολίστηκε προς τη λήψη αυτής της απόφασης μετά έπειτα από την έντονη διαφωνία του για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε εκφράσει τις έντονες διαφωνίες του αυτές τόσο εντός της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος όσο και με την αρθογραφία του στην εφημερίδα «Εποχή» αλλά και τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τέλος, ο ίδιος φαίνεται να είχε ασκήσει την έντονη κριτική του για τη λειτουργία της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας παράλληλα ότι δεν συμβάλλει και δεν επηρεάζει την χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΟΛΕΜΗΣ παραίτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ