Super League: Ο ΠΑΟ πήρε το ντέρμπι (1-0) με την ΑΕΚ με Λέτο - iefimerida.gr

Super League: Ο ΠΑΟ πήρε το ντέρμπι (1-0) με την ΑΕΚ με Λέτο

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τις πολλές και πολύ σημαντικές απουσίες, ο Παναθηναϊκός ήταν ομάδα και με πέναλτι του Λέτο οι «πράσινοι» νίκησαν 1-0 την ΑΕΚ.

Η Ενωση ήταν κάκιστη σε ακόμη ένα σημαντικό ματς και δεν... εμφανίστηκε στο ματς, με αποτέλεσμα πλέον να έχει ελάχιστες ελπίδες για το Champions League.

Αποβλήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Βράνιες, επιδιώκοντας να δεχτεί δεύτερη κίτρινη προκειμένου να χάσει μόνο το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ και όχι δύο λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Η βαθμολογία των πλέι οφ

  1. ΠΑΟΚ 8 (2-1)* 
  2. ΑΕΚ 6 (2-2) 
  3. Παναθηναϊκός 5 (2-2)* 
  4. Πανιώνιος 4 (2-3) 

*εκκρεμεί η απόφαση για το μεταξύ τους παιχνίδι στη Λεωφόρο που διακόπηκε

Μέτριο το πρώτο ημίχρονο στη Λεωφόρο, παρότι οι δύο ομάδες είχαν διάθεση να ψάξουν το γκολ. Με εξαίρεση τις δύο τεράστιες ευκαιρίες του 30ου λεπτού, όπου ο Μολέδο σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια ο Λάζαρος έχασε τετ-α-τετ, το ματς δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις και μπήκαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Η εικόνα του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να μην άλλαξε σε μεγάλο βαθμό, όμως οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη πέτυχαν τον στόχο τους. Ο Λέτο σημάδεψε σωστά από την άσπρη βούλα στο 62’, ύστερα από χέρι του Γκάλο, έβαλε μπροστά τους πράσινους οι οποίοι διατήρησαν το προβάδισμα και τη νίκη εύκολα και σχεδόν χωρίς να απειληθούν καθόλου από τους κιτρινόμαυρους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός αεκ Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ