Ομολόγησε ο αδελφός του βομβιστή του Μάντσεστερ -Ηξερε το σχέδιό του, ήταν μέλη του ISIS και οι δύο - iefimerida.gr

Ομολόγησε ο αδελφός του βομβιστή του Μάντσεστερ -Ηξερε το σχέδιό του, ήταν μέλη του ISIS και οι δύο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νεαρότερος αδελφός του βομβιστή της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ ομολόγησε ότι γνώριζε τα φονικά σχέδια του Σαλμάν Αμπεντί.

Ο 20χρονος Χασέμ Αμπεντί συνελήφθη στη Λιβύη. Σύμφωνα με μονάδα των υπηρεσιών ασφαλείας της Λιβύης, ομολόγησε στις αρχές ότι γνώριζε πως ο αδελφός του, Σαλμάν, προετοίμαζε τρομοκρατική επίθεση και ότι αμφότεροι είναι μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

«Είπε ότι ήταν μέλος του Ισλαμικού Κράτους μαζί με τον αδελφό του Σαλμάν Αμπέντι (…) και ομολόγησε ότι ήταν παρών στη Βρετανία το διάστημα της προετοιμασίας της επίθεσης», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η Δύναμη Αποτροπής, μιας μονάδας της αστυνομίας που δηλώνει πίστη στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ).

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα σε εκείνους που έχουν συλληφθεί έως τώρα για την επίθεση είναι τα δύο αδέλφια του Σαλμάν Αμπεντί, ο ένας στη Λιβύη και ο άλλος στη Βρετανία, όπως και ο πατέρας τους, Ραμαντάν Αμπεντί, ο οποίος βρισκόταν στην Τρίπολη.

Πηγή: ΑΠΕ/ AFP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαλμάν Αμπεντί επίθεση Μάντσεστερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ