Super League: «Καθάρισε» ο Πρίγιοβιτς ξανά για τον ΠΑΟΚ, 1-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη - iefimerida.gr

Super League: «Καθάρισε» ο Πρίγιοβιτς ξανά για τον ΠΑΟΚ, 1-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με άνεση ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 1-0 για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Σκόρερ για τους Κυπελλούχους Ελλάδας ξανά ο Πρίγιοβιτς, όπως και την Κυριακή στην Τούμπα. Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο «δικέφαλος του βορρά», που θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς σε αρκετές περιπτώσεις. Από την μεριά του ο Πανιώνιος είχε τις ευκαιρίες του στο πρώτο μέρος και ακόμη μία στην έναρξη του δεύτερου, ωστόσο στη συνέχεια δεν είχε ούτε... τελική.

Eτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει «αφεντικό» στα πλέι οφ και φαβορί για να κατακτήσει την πρωτιά και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Με αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους οκτώ βαθμούς, ωστόσο δεν μπορεί να είναι ακόμη σίγουρος για τίποτα. Και αυτό γιατί εκκρεμεί η απόφαση για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο που διακόπηκε αλλά και η απόφαση για τα επεισόδια στον τελικό του Βόλου, από την οποία μπορεί να του αφαιρεθούν βαθμοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Πανιώνιος Super League Πλέι οφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ