Παναθηναϊκός: Zητά αφαίρεση βαθμών του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Zητά αφαίρεση βαθμών του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός ζητά την τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ζητώντας αφαίρεση βαθμών, έχοντας έννομο συμφέρον.

Άλλωστε, οι δυο ομάδες συμμετέχουν στα πλέι οφ και ο ΠΑΟΚ μπορεί να τιμωρηθεί ακόμα και για την τρέχουσα σεζόν.

Μετά τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης για την διακοπή του αγώνα πρωταθλήματος στη Λεωφόρο εξαιτίας του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς από κουτάκι μπύρας που έπεσε από την εξέδρα, οι "πράσινοι" σκοπεύουν να κυνηγήσουν τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση των επεισοδίων του τελικού Κυπέλλου και γι' αυτό κατέθεσαν πρόσθετη παρέμβαση, ώστε να παραστούν ως πολιτική αγωγή εναντίον του.

Ο ΠΑΟΚ κατηγορείται για εκτεταμένα επεισόδια στις κερκίδες του Πανθεσσαλικό και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου (το ίδιο και η ΑΕΚ), αλλά επίσης κατηγορείται και για εκτεταμένα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου. Γι' αυτό, λοιπόν, θα ζητήσει αφαίρεση τριών βαθμών, ενώ μην ξεχνάμε ότι ο "Δικέφαλος του Βορρά" είναι υπότροπος και ως εκ τούτου κινδυνεύει και με -6 βαθμούς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πηγή: Sport24

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός αφαίρεση βαθμών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ