ΔΑΠ κατά κυβέρνησης για τα επεισόδια στις φοιτητικές εκλογές - iefimerida.gr

ΔΑΠ κατά κυβέρνησης για τα επεισόδια στις φοιτητικές εκλογές

Φωτογραφία: Voria.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσής της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. για τα επεισόδια στο ΑΠΘ, το Χημείο και το Πολυτεχνείο.

Στην ανακοίνωση της, η ΔΑΠ αναφέρει ότι «30 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ και επιτέθηκαν με λοστούς και ρόπαλα σε φοιτητές όλων των παρατάξεων» και επισημαίνει ότι «ενώ έγιναν επανειλημμένες κλήσεις στην αστυνομία, προκειμένου να επέμβει ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί, δεν ανταποκρίθηκε και για άλλη μια φορά φάνηκε η αδυναμία και η απροθυμία της να ελέγξει την κατάσταση».

«Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ λυπούμαστε και καταδικάζουμε τέτοια γεγονότα που πλέον έχουν γίνει μόνιμο φαινόμενο στις φοιτητικές εκλογές», σημειώνει και προσθέτει: «Αισθανόμαστε ταυτόχρονα εμφανώς δικαιωμένοι καθώς για άλλη μια χρονιά αντιλαμβανόμαστε ότι τέτοιου είδους φαινόμενα θα αποτελούσαν παρελθόν, εάν η κυβέρνηση ήταν πρόθυμη να εφαρμόσει τον νόμο του Κράτους, ο οποίος έχει προκύψει από χρόνια αγώνων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ελπίζουμε σύντομα η χώρα να αποκτήσει μια κυβέρνηση η οποία θα πράττει το αυτονόητο, θα σέβεται και θα εφαρμόζει το νόμο».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΑΠ ΝΔΦΚ ανακοίνωση ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ