Super League: Ντέρμπι σε Λεωφόρο και Νέα Σμύρνη για το... σεντόνι - iefimerida.gr

Super League: Ντέρμπι σε Λεωφόρο και Νέα Σμύρνη για το... σεντόνι

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόψε στις 20:30 (Novasports 1) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Kαι οι δύο «μονομάχοι» καίγονται για τη νίκη, ενόψει της ολοκλήρωσης της διαδικασίας στο μίνι πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» εν αναμονή και της απόφασης για την οριστική διακοπή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται στην τελευταία θέση και αν παραμείνουν εκεί θα είναι καταστροφικό για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Από την άλλη, ο «Δικέφαλος» είναι στην πρώτη θέση, περιμένοντας τις εξελίξεις από την εκδίκαση του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τους Θεσσαλονικείς και θέλει να πανηγυρίσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ούτως ώστε να κρατήσει ζωντανό το… όνειρο της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League.

Στις 18:15 (Novasports 2) ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από τη νίκη 1-0 στην Τούμπα κόντρα στον Ιστορικό και περιμένουν την εκδίκαση της διακοπής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να μάθουν αν είναι επικεφαλής της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ. Στόχος των Θεσσαλονικέων είναι να φύγουν με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη, ούτως ώστε να συνεχίσουν την… πορεία τους προς τα προκριματικά του Champions League, περιμένοντας παράλληλα και το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Λεωφόρου, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Από την άλλη, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ει δυνατόν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος της διαδικασίας και να πάρουν το καλύτερο δυνατό εισιτήριο για τα ευρωπαϊκά κύπελλα της ερχόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Παναθηναϊκός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ