Μην ξαναφάς το ρύζι σκέτο -Συνδύασέ το με αυτή την τροφή για να παίρνεις όλα τα θρεπτικά στοιχεία - iefimerida.gr

Μην ξαναφάς το ρύζι σκέτο -Συνδύασέ το με αυτή την τροφή για να παίρνεις όλα τα θρεπτικά στοιχεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συχνά μπαίνετε στην κουζίνα σας με το αίσθημα της πείνας να σας ταλαιπωρεί έπειτα από μια κουραστική ημέρα. Ανοίγετε τα ντουλάπια και το ψυγείο, βρίσκετε μερικά υλικά που σας αρέσουν οπτικά και γευστικά και αποφασίζετε να τα συνδυάσετε για να φτιάξετε μια γρήγορη συνταγή -δικής σας έμπνευσης- προκειμένου να απαλλαγείτε από τη «διαμαρτυρία» που έχει ξεκινήσει το στομάχι.

Ωστόσο, το «πάντρεμα» των τροφών που επιλέγετε δεν είναι πάντοτε το πιο σωστό και ωφέλιμο για τη σιλουέτα και κυρίως για την καλή λειτουργία του οργανισμού σας.

Η σπουδαιότητα των συνδυασμών των τροφών έγκειται στο γεγονός ότι όταν τα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν σε αυτές αφομοιώνονται όπως πρέπει, τότε η κατανάλωσή τους βελτιώνει την πέψη, βοηθά στην απώλεια βάρους, ακόμα και στην καλή ψυχολογική διάθεση, ενώ αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε οι τροφές λειτουργούν «ανταγωνιστικά» μεταξύ τους.

Δείτε ποια είναι η τροφή με την οποία πρέπει να συνδυάζετε το ρύζι στη μαγειρική σας στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρύζι καλή υγεία Διατροφή όσπρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ