Αγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών στην Κύπρο -Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε φιλάθλους [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών στην Κύπρο -Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε φιλάθλους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια επεισόδια ξέσπασαν στην Λεμεσό της Κύπρου μεταξύ οπαδών αντίπαλων ομάδων μετά τη λήξη του αγώνα Απόλλωνα-ΑΕΛ για τον ημιτελικό κυπέλλου.

Οι οπαδοί του Απόλλωνα πανηγύριζαν την νίκη τους ωστόσο οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας δεν το... χώνεψαν και άρχισαν τα επεισόδια:

Σύμφωνα με τις αρχές, οι οπαδοί της ΑΕΛ μετά τον αγώνα είχαν κρυφτεί πίσω από θάμνους και επιτέθηκαν σε οπαδούς του Απόλλωνα που πανηγύριζαν. Τα επεισόδια γενικεύτηκαν στο κέντρο της Λεμεσού με οπαδούς των δύο ομάδων να πετούν πέτρες, μολότοφ και φωτοβολίδες. Τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερα άτομα.

Οπως φαίνεται στο βίντεο ένα αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε μερίδα φιλάθλων που πανηγύριζαν παρασέρνοντας στο διάβα του τουλάχιστον δύο εξ αυτών.

Η Αστυνομία εξετάζει τα βίντεο που κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα στη περιοχή και αναμένεται να προβεί σε συλλήψεις.

Να σημειωθεί πως πιθανολογείται ότι τα επεισόδια έχουν και πολιτική χροιά, καθώς η ΑΕΛ θεωρείται ομάδα που ανήκει στην Αριστερά και ο Απόλλων στη δεξιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπρος οπαδοί αυτοκίνητο ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ