O Ελτον Τζον δημιούργησε δικό του κανάλι στο YouTube [βίντεο] - iefimerida.gr

O Ελτον Τζον δημιούργησε δικό του κανάλι στο YouTube [βίντεο]

φωτογραφία: AP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε στο φεστιβάλ των Καννών ο Έλτον Τζον μετά από την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του τον Απρίλιο.

Σε ένα γεύμα στο ξενοδοχείο Le Majestic, ο Έλτον Τζον παρουσίασε τους νικητές του διαγωνισμού στο δικό του κανάλι στο YouTube, που ονομάζεται «Elton John: The Cut», και που είχε ζητήσει από τους θαυμαστές του να δημιουργήσουν βίντεο για τις επιτυχίες του «Rocket Man», «Tiny Dancer» και «Bennie and the Bennie Jets».

Η εκδήλωση αποτέλεσε και πάρτι για τα γενέθλια του στιχουργού του Τζον, Μπέρνι Ταουπίν που έγινε 67 χρόνων και ο οποίος έσβησε τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων του μπροστά στους καλεσμένους Τζιμ Γιανόπουλο, Αντρέ Μπαλάζ, Σπάικ Λι και Ρον Μπερκλ.

Ο Τζον δήλωσε για την παρουσία του στο YouTube: «Ήθελα να επικοινωνήσω τη μουσική μου στους νέους και ήθελα να εμπνευστώ από τους νέους».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελτον Τζον κάννες youtube
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ