Οι πρώτες φωτογραφίες από τη δεξίωση της Πίπα Μίντλετον -Παραμυθένια διακόσμηση, σαν σε δάσος [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη δεξίωση της Πίπα Μίντλετον -Παραμυθένια διακόσμηση, σαν σε δάσος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί χαρακτήρισαν τον γάμο της Πίπα Μίντλετον σχεδόν βασιλικό, μιας και τόσο οι λαμπερές οι παρουσίες όσο και το γραφικό μέρος της εκκλησίας ενέπνεαν κάτι το κομψό και παραδοσιακό ταυτόχρονα.

Ωστόσο, οι νέες φωτογραφίες από το εσωτερικό του γυάλινου κτιρίου όπου έγινε η δεξίωση, δείχνουν ότι μάλλον ο γάμος της θύμιζε περισσότερο παραμύθι.

Η διακόσμηση ήταν συγκλονιστική. Σε κάθε τραπέζι υπήρχαν πολλά μπουκέτα από λουλούδια διαφόρων χρωμάτων και στη μέση μία ανθισμένη κερασιά που πλαισίωνε με τα άνθη της το τραπέζι των καλεσμένων.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη δεξίωση της Πίπα Μίντλετον -Παραμυθένια διακόσμηση, σαν σε δάσος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι καρέκλες και το τραπέζι είχαν το χρώμα της λεβάντας, ενώ το σερβίτσιο ήταν κατάλευκο.

Η Πίπα φαίνεται να έδωσε μεγάλη σημασία στα λουλούδια, μιας και ο χώρος ήταν σχεδόν καταπράσινος, θυμίζοντας μας κάτι από την «Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων».

Βέβαια, όλη αυτή η προετοιμασία κόστισε μερικές χιλιάδες λίρες για το ζευγάρι, με τον θόλο του γυάλινου κτιρίου να μεταφέρεται από το Βέλγιο μόνο και μόνο για την περίσταση. Μόνο αυτή η γυάλινη κατασκευή υπολογίζεται ότι κόστισε περί τις 100.000 λίρες.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη δεξίωση της Πίπα Μίντλετον -Παραμυθένια διακόσμηση, σαν σε δάσος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Εκτός από τα άνθη, σε κάθε τραπέζι υπήρχαν μπουκάλια με κρασί, σαμπάνια, λευκές πετσέτες και χρυσά διακοσμητικά αντικείμενα.

Το αδιανόητο μενού

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ουσιαστικά έγιναν δύο εκδηλώσεις. Μία το απόγευμα και μία το βράδυ.

Στην δεξίωση μετά το γάμο, το ζευγάρι έκοψε την τετραώροφη τούρτα (κέικ), η οποία ήταν γεμάτη από φρούτα, λευκό γλάσο και έμοιαζε πολύ με αυτήν στο γάμο της Κέιτ, μιας και έτσι το θέλει η παράδοση εκεί.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη δεξίωση της Πίπα Μίντλετον -Παραμυθένια διακόσμηση, σαν σε δάσος [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Την ώρα εκείνη, οι καλεσμένοι «τσίμπησαν» από το μενού, το οποίο περιελάμβανε χτένια και καπνιστό σολομό, καρπάτσιο με μανιτάρια, φρέσκα σκάμπι και σπαράγγια με σάλτσα.

Σχετικά με την βραδινή δεξίωση, ουσιαστικά επρόκειτο για ένα παραδοσιακό σκωτσέζικο γλέντι, όπου οι καλεσμένοι «τίμησαν» το παραδοσιακό χάγκις, το φουα γκρά και το χαβιάρι.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη δεξίωση της Πίπα Μίντλετον -Παραμυθένια διακόσμηση, σαν σε δάσος [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Μάλιστα, τα 17 κιλά από χαβιάρι ήταν δωρεά από έναν Ρώσο μεγιστάνα, ενώ εκτός από τα παραπάνω υπήρχε άφθονη σαμπάνια και ουίσκι, και άφθονη παρμενάζα.

Όσον αφορά τα παιδιά, εκείνα έφαγαν ξεχωριστά από τους «μεγάλους», καθώς γι΄ αυτά υπήρχε μία τεράστια ποικιλία από σάντουιτς.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη δεξίωση της Πίπα Μίντλετον -Παραμυθένια διακόσμηση, σαν σε δάσος [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Οι πρώτες φωτογραφίες από τη δεξίωση της Πίπα Μίντλετον -Παραμυθένια διακόσμηση, σαν σε δάσος [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φωτογραφίες: ΑP/ Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πίπα Μίντλετον δεξίωση γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ