Δύο νεκροί σε αυτοκίνητα, από φωτιές, σε Βουλιαγμένη και Κερατσίνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Δύο νεκροί σε αυτοκίνητα, από φωτιές, σε Βουλιαγμένη και Κερατσίνι [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS /ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άτομα εντοπίστηκαν απανθρακωμένα, τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, στον Σκαραμαγκά και στο Καβούρι.

Ειδικότερα, στις 03:00, άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν απανθρακωμένο άτομο, ενώ επιχειρούσαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στον Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι αδελφός αστυνομικού και ερευνάται το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία. Το θύμα αντιμετώπιζε προβλήματα, ενώ βρέθηκαν και μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό.

Επίσης, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Καβουρίου, εντοπίστηκε ένα ακόμη απανθρακωμένο άτομο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 52χρονο ιδιοκτήτη κρεοπωλείου ο οποίος διαμένει στο Παγκράτι. Στο σημείο δεν έχουν εντοπιστεί κάλυκες και δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο ερευνώνται όλα τα σενάρια.

Πάντως όπως είπαν σε αστυνομικούς συγγενείς του 52χρονου, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πριν από λίγο καιρό είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Σημειώνεται πάντως, ότι καμία από τις δύο απανθρακωμένες σορούς δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής. Φως στα δύο παρόμοια περιστατικά, για τα οποία διενεργεί προανάκριση η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Δύο νεκροί σε αυτοκίνητα, από φωτιές, σε Βουλιαγμένη και Κερατσίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Δύο νεκροί σε αυτοκίνητα, από φωτιές, σε Βουλιαγμένη και Κερατσίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σημειώνεται ότι στις δύο επιχειρήσεις συμμετείχαν συνολικά 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πυροσβεστική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ