Το σχεδιάγραμμα του Μάντσεστερ Αρένα -Πού έγινε η έκρηξη [εικόνες] - iefimerida.gr

Το σχεδιάγραμμα του Μάντσεστερ Αρένα -Πού έγινε η έκρηξη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φάντασμα της τρομοκρατίας πλανάται ξανά πάνω από την Ευρώπη με την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση σε συναυλιακό χώρο στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρονταν από την πρώτη στιγμή στην επίθεση ως «Η σφαγή του Μάντσεστερ» ενώ το πρωί η αστυνομία ανακοίνωσε πως ο δράστης έδρασε μόνος του και πέθανε κατά την ενεργοποίηση του εκρηκτικού μηχανισμού που σκόρπισε τον θάνατο.

Το σχεδιάγραμμα του Μάντσεστερ Αρένα -Πού έγινε η έκρηξη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το χθεσινό χτύπημα, σύμφωνα με τον καθηγητή Χαμέντ Αλ Σαϊντ, επιλέχθηκε να γίνει σε έναν χώρο όπου οι δράστες θα μπορούσαν να έχουν εύκολα πρόσβαση και να σκορπίσουν τον πανικό σκοτώνοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Με το τέλος της συναυλίας πολλοί άνθρωποι που είχαν παρακολουθήσει το σόου της Αριάνα Γκράντε αποχώρησαν από το στάδιο από την αίθουσα που προηγουμένως είχαν ελεγχθεί τα εισιτήρια.

Ο βομβιστής αυτοκτονίας πιστεύεται ότι εισήλθε στον συγκεκριμένο χώρο μαζί με γονείς που περίμεναν να πάρουν τα παιδιά τους και ενεργοποίησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στις 10:35 τοπική ώρα.

Το σχεδιάγραμμα του Μάντσεστερ Αρένα -Πού έγινε η έκρηξη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το σχεδιάγραμμα του Μάντσεστερ Αρένα -Πού έγινε η έκρηξη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πηγή: φωτογραφιών: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάντσεστερ έκρηξη συναυλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ