Η φωτογραφία που δίχασε - Μητέρα κρατά αγκαλιά το νεκρό μωρό της για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η φωτογραφία που δίχασε - Μητέρα κρατά αγκαλιά το νεκρό μωρό της για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η εγκυμοσύνη μου ήταν τέλεια μέχρι τις 33 εβδομάδες. Τότε παρατήρησα ότι οι κινήσεις του μωρού είχαν αλλάξει. Συνήθιζε να κινείται νευρικά και άρχισα να ανησυχώ γιατί πλέον ένιωθα ασυνήθιστη ηρεμία. Παρατήρησα ότι η κοιλιά μου είχε συρρικνωθεί και όταν κοιτούσα χαμηλά μπορούσα πια να βλέπω τα άκρα μου. Πριν η κοιλιά μου ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσα να τα δω».

Η 20χρονη Georgia Boyton από το Εσσεξ έχασε το μωρό που περίμενε στην 33η εβδομάδα κύησης. Η Georgia, ακόμα κι αν η μαία την καθησύχαζε ότι όλα προχωρούσαν καλά στην εγκυμοσύνη της, ήταν πεπεισμένη ότι όλα είχαν τελειώσει. Στην 38η εβδομάδα κύησης, η Georgia έκανε τον καθιερωμένο τύπικο έλεγχο για την πορεία της εγκυμοσύνης της και ενημερώθηκε ότι το μωρό της ήταν πλέον νεκρό. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η Georgia δημοσίευσε φωτογραφίες με το μωρό της οι οποίες ήθελαν να είναι σαν «καμπανάκι» για τις μέλλουσες μητέρες που οφείλουν να «ακούν το ένστικτό τους»

Oι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μωρό ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΩΡΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ