Ο Ορλάντο Μπλουμ ζήτησε συγγνώμη από τη σερβιτόρα που απολύθηκε μετά την καυτή νύχτα μαζί του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ορλάντο Μπλουμ ζήτησε συγγνώμη από τη σερβιτόρα που απολύθηκε μετά την καυτή νύχτα μαζί του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγνώμη ζήτησε ο Ορλάντο Μπλουμ από την 21χρονη σερβιτόρα, η οποία απολύθηκε από το ξενοδοχείο, αφ΄ότου το αφεντικό της την έπιασε γυμνή στην σουίτα του διάσημου ηθοποιού.

Μιλώντας χτες στον τύπο, η σερβιτόρα Βιβιάν Ρος περιέγραψε την καυτή νύχτα που είχε με τον Ορλάντο Μπλουμ, τον οποίο συνόδεψε στο δωμάτιό του μετά από μία σύντομη συζήτηση που είχαν μαζί στο μπαρ του ξενοδοχείου.

Ο Ορλάντο Μπλουμ ζήτησε συγγνώμη από τη σερβιτόρα που απολύθηκε μετά την καυτή νύχτα μαζί του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ίδια είχε γίνει θέμα συζήτησης, καθώς την επόμενη μέρα απολύθηκε από την δουλειά της, πράγμα το οποίο δεν την ενόχλησε τόσο, μιας και η νύχτα με τον Ορλάντο Μπλουμ ήταν απίστευτη.

Ο Ορλάντο Μπλουμ ζήτησε συγγνώμη από τη σερβιτόρα που απολύθηκε μετά την καυτή νύχτα μαζί του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Έτσι, ο Βρετανός ηθοποιός θέλησε να επικοινωνήσει μαζί της, προκειμένου να της ζητήσει συγνώμη για όσα έγιναν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, αν και ο 50χρονος σταρ δεν είχε ανταλλάξει αριθμούς με την Βίβιαν, ο ίδιος βρήκε το τηλέφωνό της και την πήρε να της πει «συγνώμη για ότι έγινε».

Ο Ορλάντο Μπλουμ ζήτησε συγγνώμη από τη σερβιτόρα που απολύθηκε μετά την καυτή νύχτα μαζί του [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δυο τους είπαν κάτι παραπάνω στο τηλέφωνο ή αν κανόνισαν και πάλι κάποια συνάντηση. Πάντως, η ίδια είχε αναφέρει την Δευτέρα (όταν έγινε γνωστό πως κοιμήθηκε με τον Ορλάντο Μπλουμ) πως πέρασε απίστευτα και πως ήταν πολύ καλός εραστής.

Ο Ορλάντο Μπλουμ ζήτησε συγγνώμη από τη σερβιτόρα που απολύθηκε μετά την καυτή νύχτα μαζί του [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ορλάντο Μπλουμ σερβιτόρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ