Fanatik: Πρίντεζη θέλει η Φενέρ - iefimerida.gr

Fanatik: Πρίντεζη θέλει η Φενέρ

Φωτογραφία: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Φενέρμπαχτσε να βρίσκεται ακόμα σε ρυθμούς κατάκτησης της Euroleague και τουρκικού πρωταθλήματος, ωστόσο, υπάρχουν σκέψεις για την επόμενη σεζόν.

Η Fanatik αναφέρει πως ο Πέρο Αντιτς αναμένεται να αποχωρήσει, πιθανότατα να αποσυρθεί, με τη θέση του να φημολογείται πως θα πάρει ο Νικολό Μελί που μένει ελεύθερος από την Μπάμπεργκ. Σε περίπτωση, όμως, που δεν ευδοκιμήσει αυτό το σενάριο, η Fanatik σημειώνει πως υπάρχουν σκέψεις για τον Γιώργο Πρίντεζη.

«Αν δεν γίνει η μεταγραφή του Μέλι, θα γίνει μια μεταγραφή έμπειρου παίκτη, όπως ο Πρίντεζης», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το συμβόλαιο του 32χρονου λήγει το καλοκαίρι, με τον ίδιο να έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει.

Αναφορικά με τις άλλες κινήσεις της τουρκικής ομάδες, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αναμένεται να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και το NBA, με ένα μεγάλο όνομα να τον αντικαθιστά. Στα σχέδια της ομάδας είναι η παραμονή τόσο του Κώστα Σλούκα -έχει οψιόν αποδέσμευσης έναντι ενός μικρού ποσού και για τις δύο πλευρές- και του Μπόμπι Ντίξον, ενώ συνολικά αναμένεται να γίνουν 2-3 ποιοτικές προσθήκες.

Τα χρήματα στην Φενέρ είναι πολλά, καθώς η συμφωνία με την κατασκευαστική-κολοσσό Dogus είναι δεδομένη. Στο τελικό της Euroleague, άλλωστε, το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της κατασκευαστικής, Φερίτ Σαχένκ, ο οποίος βρίσκόταν δίπλα με τον ισχυρό άνδρα της Φενέρ, Αζίζ Γιλντιρίμ. Η χορηγία της αναμένεται να φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ. Φημολογείται, δε, πως η Φενέρ θα έχει τον πρώτο λόγο και για τους παίκτες της Νταρουσάφακα, που εκτοξεύτηκε μετά τη χορηγία της από την ίδια κατασκευαστική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Πρίντεζης Φενέρμπαχτσέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ