Θρηνεί ο ποδοσφαιρικός κόσμος του Μάντσεστερ για το μακελειό στην πόλη - iefimerida.gr

Θρηνεί ο ποδοσφαιρικός κόσμος του Μάντσεστερ για το μακελειό στην πόλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ποδοσφαιρική κοινότητα του Μάντσεστερ παρακολουθεί συγκλονισμένη το τρομοκρατικό χτύπημα που πραγματοποιήθηε στην αγγλική πόλη σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε, με ποδοσφαιριστές να εκφράζουν τα συλλυπητήριά και τον αποτροπιασμό τους.

«Ακούσαμε με μεγάλη λύπη τα τρομακτικά γεγονότα στη Manchester Arena. Οι σκέψεις μας βρίσκονται σε όλους όσους επλήγησαν και στα επείγοντα περιστατικά της πόλης», έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της η Μάντσεστερ Σίτι.

It's with great sadness we hear of the terrible events at the Arena. Our hearts go out to all affected and to our city's emergency services.

Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ ανέφερε: «Είμαστε βαθύτατα σοκαρισμένοι από τα τρομακτικά συμβάντα της βραδιάς στη Manchester Arena. Οι σκέψεις και προσευχές μας πηγαίνουν σε όσους επλήγησαν».

We are deeply shocked by last night’s terrible events at the Manchester Arena. Our thoughts and prayers go out to all those affected.

Ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αλλά και πολλοί παίκτες της Premier League μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Twitter εξέφρασαν την θλίψη τους για την επίθεση, όπου 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ο Βενσάν Κομπανί έγραψε: «Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Είναι μια θλιβερή ημέρα για την υπέροχη πόλη του Μάντσεστερ».

Ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι Μισί Μπασουαγί ανέφερε: «Οι σκέψεις μου με τις οικογένειες των θυμάτων του Μάντσεστερ. Είστε στην καρδιά μας», ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας σημείωσε: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας με όλους στο Μάντσεστερ».

Ο Γουέιν Ράουτλετζ της Σουονσί χαρακτήρισε «παράλογο» αυτό που συνέβη, ενώ ο Αλεξ Μπρους αναρωτήθηκε τι γίνεται στον κόσμο.

Ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ αρκέστηκε στο να κάνει retweet το «τιτίβισμα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο Ρίο Φέρντιναντ έγραψε: «Μόλις άκουσα τι έγινε στο Μάντσεστερ... ελπίζω όλοι να είναι ασφαλείς».

«Από το Άμστερνταμ στο Μάντσεστερ με αγάπη. Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα και τους αγαπημένους τους», γράφει συντετριμμένος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις Μάι 23, 2017, 12:20πμ PDT

Συγκλονισμένη η UEFA - Κανονικά ο τελικός του Europa

Η UEFA με μήνυμά της στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter έστειλε την συμπαράστασή της. «Είμαστε σοκαρισμένοι από την επίθεση που σημειώθηκε στο Μάντσεστερ. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων κι εκείνους
επλήγησαν...», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σε ανακοίνωση της ενημέρωσε πως ο τελικός του Europa League μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Αγιαξ στη Στοκχόλμη θα γίνει κανονικά.

«Δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση που να υποδηλώνει ότι ο τελικός του Europa League στη Στοκχόλμη μπορεί να είναι στόχος επίθεσης», αναφέρει και προσθέτει μεταξύ άλλων πως «συνεργάζεται στενά με τις τοπικές αρχές και την σουηδική ομοσπονδία για πολλούς μήνες και ο κίνδυνος της τρομοκρατίας έχει ληφθεί υπόψη εξ' αρχής. Επιπλέον, εφαρμόστηκαν ορισμένα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας μετά τις επιθέσεις στη Στοκχόλμη τον περασμένο Απρίλιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Premier League επίθεση Μάντσεστερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ