Ποτάμι: Αρνητική εξέλιξη η μη συμφωνία στο Eurogroup για το χρέος - iefimerida.gr

Ποτάμι: Αρνητική εξέλιξη η μη συμφωνία στο Eurogroup για το χρέος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μη συμφωνία χθες στο Eurogroup είναι αρνητική εξέλιξη για την Ελλάδα αναφέρει το Ποτάμι, προσθέτοντας ότι η ρύθμιση του χρέους είναι εθνική υπόθεση και κακώς η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το μεγάλο αυτό ζήτημα με επικοινωνιακούς όρους.

«Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας καθυστέρησε τη διαπραγμάτευση με αποτέλεσμα να φθάσουμε κοντά στις γερμανικές εκλογές, γεγονός που, όπως είχαμε προειδοποιήσει, δεν βοηθά στην εξεύρεση λύσης. Η ελληνική κυβέρνηση που περιμένει τη συμφωνία Σόϊμπλε-ΔΝΤ, αποδείχθηκε γι' άλλη μια φορά ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου καλλιεργώντας υπεραισιόδοξα σενάρια» επισημαίνει το Ποτάμι, τονίζοντας ότι «στην υπόθεση του χρέους είναι απαραίτητη η εθνική συνεννόηση. Δεν είναι όλα κομματικά παιγνίδια. Οι ρυθμίσεις θα δεσμεύσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Τα σενάρια -τέλος - που συζητούνται για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% ως το 2022 και 2,2% ως το 2060, θα αλυσοδέσουν τη χώρα σε βαριά λιτότητα διαρκείας και δεν πρέπει να γίνουν αποδεκτά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι Eurogroup μη συμφωνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ