Survivor: Τα «γαλλικά» του Σπαλιάρα, το ατύχημα του Βασάλου και ο Σάκης Ρουβάς [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Τα «γαλλικά» του Σπαλιάρα, το ατύχημα του Βασάλου και ο Σάκης Ρουβάς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμη εκρηκτικό επεισόδιο του Survivor είδαμε το βράδυ της Δευτέρας, με «Μαχητές» και «Διάσημους» να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο αγώνισμα επάθλου.

Αυτή τη φορά, ο Σάκης Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε πως η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει πικ νικ δίπλα σε καταρράκτες και θα πάρει εντομοαπωθητικά μαζί της στην παραλία. Το αγώνισμα απαιτούσε δύναμη και ευστοχία, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους.

Οι παίκτες χρειάστηκε να σύρουν έναν μηχανισμό με ρόδες και σε μια διαδρομή με εμπόδια να σταματούν και να μαζεύουν κομμάτια με τα οποία θα έφτιαχναν παζλ. Επειτα, έπρεπε να φτάσουν σε εξέδρα από την οποία θα έριχναν βολές επιχειρώντας να βάλουν δύο μπαλάκια, με γκελ στο καλάθι.

Πρώτος αγωνίστηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας εναντίον του Κώστα Κοκκινάκη, με τον παίκτη των «Διάσημων» να κερδίζει. Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Γιάννης Σπαλιάρας έδειξε την ενόχλησή του για τις υποδείξεις του Κώστα Αναγνωστόπουλου, εκτοξεύοντας «γαλλικά».

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε ατύχημα αναστατώνοντας τους συμπαίκτες του. Καθώς έσερνε το «άρμα», αυτό του έφυγε από τα χέρια με τον κυκλικό σωλήνα να τον χτυπά στο στήθος. Ο «Μαχητής» έπεσε κάτω, με τον Σάκη Τανιμανίδη να σφυρά για διακοπή του αγώνα και τους συμπαίκτες του να αναστατώνονται και να σπεύδουν κοντά του. Οι γιατροί έσπευσαν άμεσα, βοηθώντας τον.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε έξαλλη κατάσταση έφυγε από τον χώρο χτυπώντας και κλωτσώντας ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Οι δυο ομάδες το πάλεψαν, ωστόσο, οι «Διάσημοι» ήταν εκείνοι που έφτασαν στη νίκη, κερδίζοντας τον αγώνα με 10-7.

Μπορεί οι «Διάσημοι» να χαίρονταν για τη νίκη και το πικ νικ που θα απολάμβαναν, όμως, από τους «Μαχητές» δεν έλειπε η γκρίνια και τα νεύρα.

Πίσω στην παραλία, οι «Μαχητές» τα έβαλαν με τον Γιάννη Σπαλιάρα, ρίχνοντας του ευθύνες για την ήττα. Στη συζήτηση που είχαν οι παίκτες κατηγόρησαν το μοντέλο και υποστήριξαν πως ο καβγάς που είχε με τον «πρώην μισθοφόρο» ήταν αυτός που τους έριξε την ψυχολογία.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor θα δούμε πολλές εντάσεις, με κόντρες να ξεσπούν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επάθλου και τον Κώστα Αναγνωστόπουλου να κατηγορεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο πως λέει ψέμματα.

Το επεισόδιο της Τρίτης, όμως, είναι λίγο πιο ξεχωριστό, καθώς θα δούμε τον Σάκη Ρουβά να πηγαίνει στην παραλία των παικτών, ως έκπληξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Γιάννης Σπαλιάρας «Διάσημοι»
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ