Ιόνια Οδός: Κλειστός ο κόμβος Φιλιππιάδας λόγω εργασιών - iefimerida.gr

Ιόνια Οδός: Κλειστός ο κόμβος Φιλιππιάδας λόγω εργασιών

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα, Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στην Ιόνια Οδό λόγω εργασιών.

Πιο συγκεκριμένα στο 152ο χλμ. -παράκαμψη Άρτας - Φιλιππιάδας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων (VMS).

Από τις 08:00 π.μ., έως τις 20:00 μ.μ., από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Άρτας έως τον Α/Κ Φιλιππιάδας θα ισχύει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα. Οι οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Άρτας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού με τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Φιλιππιάδας.

Παράλληλα όσοι κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Φιλιππιάδας και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού με τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Άρτας.

Να σημειωθεί, τέλος πως σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή των οδηγών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ