Ο απόλυτος πανικός στο Μάντσεστερ -Ορδές παιδιών πηδούσαν πάνω από καθίσματα και σκάλες για να σωθούν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο απόλυτος πανικός στο Μάντσεστερ -Ορδές παιδιών πηδούσαν πάνω από καθίσματα και σκάλες για να σωθούν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόλυτος τρόμος και πανικός επικράτησε στο Μάντσεστερ Αρένα δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη. Το πλήθος που παρακολουθούσε τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε έτρεχε να σωθεί. Βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο αποτυπώνουν το χάος και τον τρόμο που επικράτησε.

Σύμφωνα με την περιγραφή της Daily Mail, ορδές παιδιών πηδούσαν πάνω από τα καθίσματα και τις σκάλες σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να ξεφύγουν από την «τρομοκρατική επίθεση». Στα βίντεο άκούγεται ξεκάθαρα η εκκωφαντική έκρηξη, και στη συνέχεια οι φωνές των θεατών οι οποίοι τρομοκρατήθηκαν.

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, το άτομο που κρατά την κάμερα τρέχει ανάμεσα στα κενά καθίσματα, ενώ γύρω του ακούγονται φωνές. Κορίτσια που κρατούσαν ροζ μπαλόνια φαίνονται να «δίνουν μάχη» για να φτάσουν στην έξοδο.

Μέχρι στιγμής 19 άτομα έχουν επιβεβαιωθεί ως νεκροί, ενώ τουλάχιστον 50 έχουν τραυματιστεί.

Σε άλλο βίντεο που τραβήχτηκε από ψηλό σημείο του συναυλιακού χώρου φαίνεται το χάος που επικράτησε σε πλήρη έκταση με γονείς και παιδιά να τρέχουν γεμάτοι φόβο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ